top of page

HANDLEZEN

Toen ik jaren geleden op een festival op de Lievelinge een handlezer zag, wist ik het meteen: ik wil mijn handen laten lezen! Ze wist me mooie dingen te vertellen en vond het fascinerend dat mijn handen dit konden vertellen. Een tijdje later zag ik een interview met handlezer Ellen Duim en schreef ik me in voor haar online handlees-basiscursus. Ik was enorm benieuwd wat er allemaal in mijn handen te vinden was. Na de basiscursus deed ik meteen de vervolgcursus. Daarna kwam de keuze: een drie-jarige opleiding volgen in Amsterdam of niks? Het laatste was gewoon geen optie; ik wilde meer weten. Ook al zag ik toen niet voor me dat ik handen van anderen ging lezen. Na een start in coronatijd ging ik iedere maand naar Amsterdam om daar het handleesvak te leren. 

 

Ondertussen oefende ik op handen van de mensen om me heen. Geen toekomst voorspellen, maar wel leerde ik karaktertrekken, valkuilen, talenten in handen te herkennen. Hoe mooi dat ik een kijkje in de handen van anderen mocht/mag nemen. 

 

In 2022 rondde ik mijn handleesopleiding af. Inmiddels was ik al gegrepen door een volgende fascinatie, namelijk Human Design. In de handlezingen die ik vanaf toen ging doen, voegde ik vaak een klein beetje Human Design informatie over diegene toe. Het vulde elkaar mooi aan. Maar al snel wist ik: om duidelijke verbanden te leggen, moet ik hier dieper in duiken. Na diverse workshops, masterclasses etc besloot ik de toolkit Human Design van Kies vanuit je kracht aan te schaffen en de bijbehorende basis en verdiepende cursussen te volgen.  

 

En dan nu. De handleesopleiding zit erop. De Human Design cursussen zijn voor nu klaar. Ik vind het leuk om beide te combineren, maar ik vind het ook leuk om de Human Design gesprekken te voeren. Met mijn Humandesign-kaarten heb ik inmiddels al veel gesprekken mogen voeren over de designs van anderen. Wat een feest is het. Zowel voor de ontvanger als voor mijzelf. Hoe mooi dat ik deze gesprekken mag voeren (hallo poort van diepgang). En hoe mooi om te zien dat we allemaal uniek zijn. Zowel onze handen als ons Human Design.

Mijn aanbod

Basisgesprek Human Design

Een basisgesprek duurt 1,5 uur. Vooraf ontvang ik jouw geboortegegevens en op basis daarvan bereid ik ons gesprek voor. In het gesprek hebben we het over jouw type, strategie, authoriteit, profiel en evt kanalen. Na afloop ontvang je een digitaal bestand met wat we hebben besproken. Dit basisgesprek kost € 111,-.

 

Verdiepend gesprek Human Design en handlezen

Bij een verdiepend gesprek omtrent een vraag van jou hebben we in principe twee gesprekken: de eerste over de basis van jouw chart en het verder uitdiepen van je vraag. Ook maken we tijdens het eerste gesprek afdrukken van jouw handen op papier. Op basis van ons eerste gesprek en je handafdrukken bereid ik ons tweede gesprek voor. In dit vervolggesprek gaan we op zoek naar een antwoord in je Human Design chart en in je handafdrukken. Na afloop ontvang je een digitaal bestand van jouw Human Design chart en een samenvatting van je handlezing. Deze verdiepende gesprekken kosten € 270,-.

 

Basisgesprek handlezen

Mocht je alleen een handlezing willen, dan kan dat natuurlijk ook! Ook dit gesprek duurt anderhalf uur en kost € 120,-. Hierbij maken we in overleg vooraf handafdrukken, zodat ik die voor ons gesprek kan analyseren.

Ik zie je graag!

Op de muur van mijn atelier hangt een uitspraak:

Do what you can 

With what you have

Where you are

 

Meer hoeft het volgens mij niet te zijn. Je bent uniek. Alles zit al in jou. Je bent meer dan genoeg. En je bent hier niet voor niks.

 

Ik kijk graag met je mee wat er in jou zit. Neem contact op om een afspraak te maken. Ik zie je graag. 

Liefs Chris

bottom of page