top of page

HANDLEZEN

Toen ik jaren geleden op een festival op de Lievelinge een handlezer zag, wist ik het meteen: ik wil mijn handen laten lezen! Ze wist me mooie dingen te vertellen en ik vond het fascinerend dat dit in mijn handen stond. Een tijdje later las ik een interview met handlezer Ellen Duim en schreef ik me in voor haar online basishandleescursus. Ik was enorm benieuwd wat er allemaal in mijn handen te vinden was. Na de basiscursus deed ik meteen de vervolgcursus. Daarna kwam de keuze: een drie-jarige opleiding volgen in Amsterdam of niks? Het laatste was gewoon geen optie; de handen waren zo boeiend en ik wilde meer weten. Ook al zag ik toen niet voor me dat ik handen van anderen ging lezen. Na een start in coronatijd ging ik iedere maand naar Amsterdam om daar het handleesvak te leren. 

 

Ondertussen oefende ik op handen van de mensen om me heen. Ik leerde hoe ik karaktertrekken, valkuilen, talenten en nog veel meer in handen kon herkennen. En dat ik geen toekomst kan voorspellen! Gelukkig maar. Hoe mooi dat ik een kijkje in de handen van anderen mocht/mag nemen. 

 

In 2022 rondde ik mijn handleesopleiding af. Inmiddels was ik al gegrepen door een volgende fascinatie, namelijk Human Design. In de handlezingen die ik vanaf toen ging doen, voegde ik vaak een klein beetje Human Design informatie over diegene toe. Het vulde elkaar mooi aan. Maar al snel wist ik: om duidelijke verbanden te leggen, moet ik hier dieper in duiken. Na diverse workshops, masterclasses etc besloot ik de toolkit Human Design van Kies vanuit je kracht aan te schaffen en de bijbehorende basis en verdiepende cursussen te volgen.  

 

En dan nu. De handleesopleiding zit erop. De Human Design cursussen zijn voor nu klaar. Beide zijn het prachtige systemen om jezelf beter te leren kennen of weer te herkennen. Veel wat er in je handen staat, weet je wellicht al. Maar als iemand het nog eens uitlicht, word je er weer bewust van: ohja, dat is mijn kwaliteit!

 

Handen liegen niet. Waar je bij andere systemen nog wel een gewenst antwoord kunt geven, zijn je handen eerlijk en puur. En uniek! Niet alleen je vingerafdrukken, maar je hele hand is uniek. 

Mijn aanbod

Basisgesprek handlezen

Een handlezing bestaat uit het maken van handafdrukken en vervolgens het gesprek over je handen. De afdrukken kun je zelf maken (ik stuur je materiaal en instructie hiervoor op en vervolgens mail je de afdrukken naar mij) of ik maak de handafdrukken in mijn atelier in Dordrecht. In het laatste geval heb ik daarna een half uur nodig om me te verdiepen in jouw handafdrukken. In die tijd kun je even de mooie stad in (mijn atelier zit in het (historische) centrum) of een bezoek brengen aan mijn overburen: het Dordrechts museum of... Daarna hebben we in mijn atelier aan de Nieuwstraat een gesprek over wat er in je handen geschreven staat. Deze handlezing duurt anderhalf uur en kost € 120,-. 

Basisgesprek Human Design

Een basisgesprek over jouw Human Design duurt 1,5 uur. Vooraf ontvang ik jouw geboortegegevens en op basis daarvan bereid ik ons gesprek voor. In het gesprek hebben we het over jouw type, strategie, authoriteit, profiel en evt kanalen. Na afloop ontvang je een digitaal bestand met wat we hebben besproken. Dit basisgesprek kost € 111,-.

 

Verdiepend gesprek Human Design en handlezen

Bij een verdiepend gesprek omtrent een vraag van jou hebben we in principe twee gesprekken: de eerste over de basis van jouw Human Design chart en het verder uitdiepen van je vraag. Ook maken we tijdens het eerste gesprek afdrukken van jouw handen op papier. Op basis van ons eerste gesprek en je handafdrukken bereid ik ons tweede gesprek voor. In dit vervolggesprek gaan we op zoek naar een antwoord in je Human Design chart en in je handafdrukken. Na afloop ontvang je een digitaal bestand van jouw Human Design chart en een samenvatting van je handlezing. Deze verdiepende gesprekken kosten € 270,-.

Vragen? 

Heb je nog vragen over wat dan ook? Neem dan contact met me op of mail me via hallo[at]chriss.nl.

Ik zie je graag!

Op de muur van mijn atelier hangt een uitspraak:

Do what you can 

With what you have

Where you are

 

Meer hoeft het volgens mij niet te zijn. Je bent uniek. Alles zit al in jou. Je bent meer dan genoeg. En je bent hier niet voor niks.

 

Ik kijk graag met je mee wat er in jou zit. Neem contact op om een afspraak te maken. Ik zie je graag. 

Liefs Chris

bottom of page