top of page
christine websize_edited.png

OVER MIJ

Ik schrijf en schilder. Met verhalen schrijven begon ik op 8-jarige leeftijd in een Troetelbeertjes dagboek. Sindsdien ben ik blijven schrijven; boekjes en schriften vol. Ik volgde een communicatie-opleiding en inmiddels schrijf en redigeer ik voor bedrijven: webteksten, folders, columns, interviews etc. Kijk voor meer feiten op mijn Linked-in.

 

Omdat ik me graag verwonder, schrijf ik ook sprookjes of fabels. Over vissen die willen vliegen, kabouters die de zomer haten of kikkers die niet willen springen. Ik deel ze op mijn blog. Een van mijn sprookjes werd zelfs gebruikt in een theatervoorstelling. Ik hoop in de toekomst nog meer sprookjes de wijde wereld in te sturen. 

 

Schilderen, tekenen en maken doe ik ook al heel lang. In mijn werk gebruik ik graag kleur, licht en fantasie. Momenteel zit ik in een wolkenfase, maar eerlijk gezegd duurt die fase al behoorlijk lang. Ik ben verliefd op wolken en gekleurde luchten. Misschien wel een leven lang.

 

Naast schilderen en schrijven heb ik een voorliefde/passie voor interieur. Ooit zat ik op een meubelmakersopleiding en volgde ik een cursus binnenhuisarchitectuur. Ook in mijn interieurs ligt de nadruk op licht en kleur. Regelmatig richt ik op verzoek (kinder)kamers in. 

bottom of page