top of page

HUMAN DESIGN

Niks voor mij

Toen ik een paar jaar geleden voor het eerst over Human Design hoorde, was ik meteen geïnteresseerd. Ik zocht online mijn chart op en raakte toen wat minder enthousiast: een mental projector. Daar hoorde bij: wachten op de uitnodiging en als er dan een uitnodiging kwam, zou ik daar eerst over moeten praten met diverse mensen, voordat ik een besluit zou kunnen nemen. Daar had ik natuurlijk helemaal geen tijd voor! Ik wilde juist dingen ondernemen en zo snel mogelijk. Dit was duidelijk niks voor mij, besloot ik. Vervolgens stortte ik me vol op mijn handleesopleiding, die enorm boeiend was en waar ik steeds veel herkenning vond. 

 

Mental projector

Maar in 2021 kwam Human Design weer op mijn pad en zag ik, hoe toevallig, een mental projector die met veel plezier van alles aan het doen was. Terwijl ze zo lekker bezig was met wat zij interessant vond, kwam er zo nu en dan een uitnodiging, wat daarna best vaak een succes werd. Dus ik dook toch maar eens wat dieper in (mijn) Human Design. En vanaf dat moment was het hek van de dam: hoe boeiend was dit! Ik herkende ineens toch wel wat dingen en wellicht was het wachten op de erkenning en daarna de uitnodiging in het verleden al eens goed gegaan en voelde het eigenlijk best logisch. Kortom, ik wilde hier veel meer van weten.

 

In 2022 rondde ik mijn handleesopleiding af. Ik deed handlezingen, waarbij ik een klein beetje Human Design informatie over diegene toevoegde. Het vulde elkaar mooi aan. Maar al snel wist ik: om duidelijke verbanden te leggen, moet ik hier dieper induiken. Na diverse workshops, masterclasses etc besloot ik de Human Design toolkit van Kies vanuit je kracht aan te schaffen en de bijbehorende basis en verdiepende cursussen te volgen. 

 

En dan nu. De cursussen zitten erop. Met mijn Humandesign-kaarten heb ik inmiddels al veel gesprekken mogen voeren over de designs van anderen. Wat een feest is het. Zowel voor de ontvanger als voor mijzelf. Hoe mooi dat ik deze gesprekken mag voeren (hallo poort van diepgang). En hoe mooi om te zien dat we allemaal uniek zijn.

Mijn aanbod

Basisgesprek Human Design

Een basisgesprek duurt 1,5 uur. Vooraf ontvang ik jouw geboortegegevens en op basis daarvan bereid ik ons gesprek voor. In het gesprek hebben we het over jouw type, strategie, authoriteit, profiel en evt kanalen. Na afloop ontvang je een digitaal bestand met wat we hebben besproken. Dit basisgesprek kost € 111,-.

 

Verdiepend gesprek Human Design en handlezen

Bij een verdiepend gesprek omtrent een vraag van jou hebben we in principe twee gesprekken: de eerste over de basis van jouw chart en het verder uitdiepen van je vraag. Ook maken we tijdens het eerste gesprek afdrukken van jouw handen op papier. Op basis van ons eerste gesprek en je handafdrukken bereid ik ons tweede gesprek voor. In dit vervolggesprek gaan we op zoek naar een antwoord in je Human Design chart en in je handafdrukken. Na afloop ontvang je een digitaal bestand van jouw Human Design chart en een samenvatting van je handlezing. Deze verdiepende gesprekken kosten € 270,-.

 

Basisgesprek handlezen

Mocht je alleen een handlezing willen, dan kan dat natuurlijk ook! Ook dit gesprek duurt anderhalf uur en kost € 120,-. Hierbij maken we in overleg vooraf handafdrukken, zodat ik die voor ons gesprek kan analyseren.

Ik zie je graag!

Op de muur van mijn atelier hangt een uitspraak:

Do what you can 

With what you have

Where you are

 

Meer hoeft het volgens mij niet te zijn. Je bent uniek. Alles zit al in jou. Je bent meer dan genoeg. En je bent hier niet voor niks.

 

Ik kijk graag met je mee wat er in jou zit. Neem contact op om een afspraak te maken. Ik zie je graag. 

Liefs Chris

review josy.jpg
bottom of page